Embedded Software Engineer (NL)

Embedded Software Engineer (NL)

Functieprofiel

Wil jij je bezighouden met het ontwikkelen en realiseren van de Embedded software voor autonome en slimme machinebesturingen? Wil jij vrijheid in je functie en werken met de modernste programma's en technieken?  

Dan is de functie van Embedded Software Engineer wellicht iets voor jou!

Wij zijn een bedrijf met een lange traditie die zichzelf telkens opnieuw weet uit te vinden en aan te passen aan de veranderende wereld om ons heen. Op dit moment investeren wij volop in een duidelijke strategie en bijbehorende innovatiekalender. Ook loopt er een omvangrijk meerjarig digitalisering project binnen onze totale groep om onze innovatie en productie te professionaliseren en klaar te zijn voor de toekomst.

Dewulf gaat zich de komende jaren voor landbouwmachines richten op steeds slimmere machinebesturingen en zoekt daarvoor een Embedded Software engineer om het bestaande team in Winsum (Frl) te versterken. Je gaat je bezighouden met:

 • Het ontwikkelen en realiseren van de embedded software voor autonome en slimme machinebesturingen en bijvoorbeeld modules voor ISOBUS en IoT.
 • Diverse programmeertalen zoals o.a. C, QT (C++) en Codesys (ST). Hierin heb je veel eigen inbreng en is het ook mogelijk om e.e.a. in het veld te testen. 
 • Je gaat veelvuldig samenwerken met de software engineers van Dewulf in Roeselare (België) en onze engineers van andere disciplines (elektro/mechanical engineering).

Leuk om te weten; in Winsum maken we zelf onze prototypes in een eigen R&D werkplaats!

Wij zoeken mensen die nieuwe dingen willen leren en zich verder willen ontwikkelen en bekwamen in hun vakgebied. Indien nodig zullen wij hierbij in onderling overleg in aanvullende opleiding en/of coaching voorzien.

Wat vragen wij:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding richting software engineering, ICT of embedded systems;
 • Enige ervaring met CAN-bus, Ethernet, C, C++, embedded Linux en machinebesturing/ regeltechniek in het algemeen;
 • Ervaring met ISOBUS, Qt en Codesys is een pre;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent gedreven door techniek;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar door je sociale en communicatieve vaardigheden werk je ook prima in teamverband.
 • Je hebt de ambitie om door en mee te ontwikkelen met onze sterk groeiende organisatie
 • Uiteraard is enige affiniteit met landbouwmechanisatie is een pré.

Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (C.A.O. Metalektro);
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
 • Een omgeving waarin innovatie (vernieuwend denken), betrouwbaar (constante kwaliteit leveren en afspraken nakomen), met de klant economisch meedenken en prettig samenwerken onze bedrijfswaarden zijn.
 • Een (ontwikkel)assessment met bijbehorend loopbaan- en opleidingsplan bij aanvang van je loopbaan bij Dewulf

Bedrijfsprofiel

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is de onderneming dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het meer dan 70 jaar oude familiebedrijf staat de 3e generatie dynamisch aan het roer.

Innovatie, betrouwbaarheid, aangenaam samenwerken en met de klant economisch meedenken zijn de hoekstenen van onze beleidsvoering. Bij Dewulf in Winsum (Fr) wordt met een team van circa 130-150 collega’s machines ontwikkeld en geproduceerd.

Interesse?

Stuur dan je CV met een korte persoonlijke toelichting naar Bastiaan Post, Senior Recruiter, op bastiaan.post@dewulfgroup.com of bel eerst even op 06 – 489 241 99.


Apply for a position