Embedded Software Engineer (NL)

Embedded Software Engineer (NL)

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is de onderneming dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het meer dan 76 jaar oude familiebedrijf staat de 3e generatie dynamisch aan het roer.

Innovatie, betrouwbaarheid, aangenaam samenwerken en met de klant economisch meedenken zijn de hoekstenen van onze beleidsvoering. Bij Dewulf in Winsum (Fr) worden met een team van circa 130-150 collega’s machines ontwikkeld en geproduceerd.

Functieprofiel

Sta je aan de start van je loopbaan of ben je toe aan de volgende stap? Is Embedded Software Engineer met teamspirit (M/V, 40 uur per week) bij ons bedrijf dan een interessante functie voor jou?

Wij zijn een bedrijf met een lange traditie dat zichzelf telkens opnieuw weet uit te vinden en aan te passen aan de veranderende wereld om ons heen. Op dit moment investeren wij volop in een duidelijke strategie en bijbehorende innovatiekalender. Ook loopt er een omvangrijk meerjarig digitaliseringsproject binnen onze totale groep om onze innovatie en productie te professionaliseren en klaar te zijn voor de toekomst.

Dewulf gaat zich de komende jaren voor landbouwmachines richten op steeds slimmere machinebesturingen. In de precisielandbouw is ook ISOBUS niet meer weg te denken en een duidelijk topic voor de komende jaren. Daarom zoeken we een Embedded Software engineer om het bestaande team in Winsum (Frl) te versterken. Als het ontwerpen en implementeren van intuïtieve user interfaces je interesse heeft of je in die richting wilt ontwikkelen ben je bij ons aan het juiste adres! Denk hierbij aan user interfaces voor ISOBUS (VT), maar ook QT voor onder andere onze inschuurlijnen. Programmeertalen waar je veelvuldig mee te maken zult krijgen zijn C en C++ (QT). Je gaat ook veelvuldig samenwerken met de software engineers van Dewulf in Roeselare.  

Leuk om te weten; in Winsum maken we zelf onze prototypes in een eigen R&D-werkplaats!

Wij zoeken mensen die nieuwe dingen willen leren en zich verder willen ontwikkelen en bekwamen in hun vakgebied. Indien nodig zullen wij hierbij in onderling overleg in aanvullende opleiding en/of coaching voorzien.

Wat vragen wij:

 • een afgeronde HBO/WO-opleiding, richting Software engineering, ICT, embedded systems, automotive engineering, (auto) elektronica of mechatronica;
 • ervaring met CAN-bus, Ethernet, C, C++, embedded Linux en machinebesturing/user interfaces in het algemeen;
 • ervaring met ISOBUS, QT is een plus;
 • een hands-on mentaliteit, gedreven door techniek;
 • Goed zelfstandig alsook in teamverband kunnnen werken
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Ambitie om door en mee te ontwikkelen met onze sterk groeiende organisatie
 • Affiniteit met landbouwmechanisatie is een plus

Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (C.A.O. Metalektro);
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
 • Een omgeving waarin innovatie (vernieuwend denken), betrouwbaarheid (constante kwaliteit leveren en afspraken nakomen), met de klant economisch meedenken en prettig samenwerken onze bedrijfswaarden zijn.
 • Een (ontwikkel)assessment met bijbehorend loopbaan- en opleidingsplan bij aanvang van je loopbaan bij Dewulf

Interesse?

Wil je met ons in gesprek over een mogelijke (door)start van je loopbaan bij ons team? Stuur dan je CV met een korte persoonlijke toelichting naar Tjitske Douwenga, HR-Adviseur.


Apply for a position