Job openings - Dewulf

Export Sales Duitsland (BE)

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in de aardappel- en worteltechniek. Met 400 medewerkers in 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, zijn wij dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het familiebedrijf met meer dan 70 lentes staat de 3e generatie dynamisch aan het roer.

Onze visie steunt op 3 pijlers:
- Goede marktkennis
- Samenwerking met de klant
- Continu verbeteren

Met het Dewulf Sales team willen we onze marktpositie in Duitsland verder versterken. Daarom zijn we op zoek naar een Export Sales Duitsland (m/v).
  

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

Als relatiebouwer onderhoud je in eerste instantie ons bestaande netwerk van dealers binnen uw regio. Je stuurt hen aan, adviseert waar nodig en biedt ondersteuning (bvb. producttrainingen, deelname beurzen, … ). Daarnaast ga je tevens op zoek naar opportuniteiten bij onze eindklanten (loonwerkers, landbouwbedrijven, …). Bij verkoop volg je het order proces intern verder op tot en met de levering bij de dealer/eindklant. Je voelt de behoeften van de markt perfect aan en staat in dit opzicht in nauw contact met de afdelingen productie en engineering.  Je rapporteert aan de Sales Group Manager.
 

Jouw profiel:

 • Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding Master/Bachelor richting elektromechanica, bio- of handelsir., ing. landbouwkunde,  … (voor kandidaten uit Nederland een relevante HBO of WO opleiding 
 • Je beschikt over bewezen ervaring in het aansturen van een dealernetwerk  
 • Je vertoont een sterke interesse in de landbouwwereld en kan hier met passie over spreken
 • Je beschikt over sterke relationele vaardigheden en getuigt van ondernemerschap
 • Je bent flexibel ingesteld en bereid tot verplaatsingen naar Duitsland (30 à 50%)
 • Uitstekende kennis Duits, goede kennis Engels is aanwezig; je bent woonachtig in België of Zuid-Nederland (mogelijkheid home office)  
    

  Ons aanbod:

 • Een internationaal sterk groeibedrijf dat bruist van dynamiek en uitdagingen
 • De unieke kans om zelfstandig uw eigen regio verder uit te bouwen 
 • Een aantrekkelijke marktconforme verloning met tal van extralegale voordelen 

Apply for a position