Job openings - Dewulf

Junior Export Sales (BE)

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in de aardappel- en worteltechniek. Met 400 medewerkers in 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, zijn wij dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het familiebedrijf met meer dan 70 lentes staat de 3e generatie dynamisch aan het roer.

Onze visie steunt op 3 pijlers:
- Goede marktkennis
- Samenwerking met de klant
- Continu verbeteren

Met het Dewulf Sales team willen we onze marktpositie in de Engels- en Spaanstalige landen verder versterken. Daarom zijn we op zoek naar een Junior Export Sales (m/v).
  

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

Als Junior Export Sales onderhoud je ons bestaande dealernetwerk in de jouw toegewezen regio (Engels- en Spaanstalige landen, excl. Noord-Amerika). Je stuurt hen aan, adviseert waar nodig en biedt de nodige ondersteuning (bvb. producttraining, deelname beurzen, …). Bij verkoop volg je het order proces intern verder op tot en met de levering bij de dealer/eindklant. Je voelt de behoeften van de markt perfect aan en staat in dit opzicht in nauw contact met de afdelingen productie en engineering.  Je rapporteert aan de Sales Group Manager.
   

Jouw profiel:

  • Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding type Master (elektromechanica, bio- of handelsir., ing. landbouwkunde,  … ) of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Een eerste (internationale) sales ervaring is een troef maar geen must; belangrijker is jouw affiniteit met de landbouwwereld! 
  • Je beschikt over sterke relationele vaardigheden en slaagt erin met jouw passie voor ons product het vertrouwen van de klant te winnen.
  • Je bent flexibel ingesteld en bereid tot verplaatsingen binnen jouw regio (max. 50%).
  • Uitstekende kennis Engels is aanwezig alsook een goede kennis van het Spaans.

  

  Ons aanbod:

  • Een internationaal sterk groeibedrijf dat bruist van dynamiek en uitdagingen
  • De unieke kans om zelfstandig uw eigen regio verder uit te bouwen 
  • Een aantrekkelijke marktconforme verloning met tal van extralegale voordelen 

Apply for a position