Material Planner/Werkvoorbereider (NL)

Material Planner/Werkvoorbereider (NL)

Wil jij...

…de zaken in productie vlot laten verlopen? In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor adequate en correcte materiaalbeschikbaarheid en tref je de nodige voorbereidingen om in productie een goede flow te ondersteunen. Je werkt samen met collega’s van Inkoop, Planning en Verwerving om de vraag te voorspellen, voorraadniveaus te bewaken en bestellingen te plaatsen voor het benodigde materiaal.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben je bij Dewulf in Winsum (Fr) aan het juiste adres.

Wij zijn een wereldspeler in de productie en verkoop van hightech landbouwmachines voor de teelt van aardappel en wortelgewassen. Met circa 400 medewerkers binnen de groep werken we vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Roemenië voor een internationaal klantennetwerk.

Hoe jouw dag eruit kan zien:

Je neemt plaats achter je bureau in de kantoorruimte met de collega’s van inkoop en verwerving. Je collega’s zijn prettig in de omgang, no nonsens en beschikken over “Friese” nuchterheid. Dit vind je aangenaam werken! Je begint met de verwerking van de MRP tot inkoopvoorstellen. Je maakt daarnaast productieorders voor bestelde reserveonderdelen klaar. Later op de ochtend is er een overleg met Inkoop en Planning over de dreigende tekorten. Na de lunch maak je orders aan voor uit te besteden werk (b.v. het laten verzinken van onderdelen), neem je contact op met de externe leverancier en regel je het transport. In de middag is er een overleg over de implementatie van Dynamics 365, het nieuwe ERP-pakket, waarbij jij de rol van key user hebt. Daarna pleeg je overleg met collega’s van R&D over nieuwe benodigde delen voor een nieuwe machine, en zorg je dat de daarvoor vereiste masterdata correct in het systeem komen te staan.

Wat je van onze organisatie kunt verwachten:

In onze teams Planning, Inkoop, Export, Aftersales en Service werken we op een ontspannen manier en in een informele sfeer met elkaar samen. In ons werk hebben we ook regelmatig contact met collega’s uit België. De werkzaamheden zijn divers en afwisselend. Je hebt veel contact met interne klanten, en ook met externe partners. Dat je een eigen mening hebt, wordt door ons zeker op prijs gesteld. Je wordt door ons gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en te bekwamen door middel van coaching, training en opleiding.

Je brengt mee:

In ieder geval een stressbestendige en positieve persoonlijkheid. Je bent makkelijk benaderbaar voor je collega’s van verschillende afdelingen en weet hierbij het overzicht te bewaren en de rust te houden. Je kan verbanden leggen, herkent het proces en werkt deze met aandacht voor detail uit.

 • Klantgerichtheid; in je denken en handelen stel je de interne klant centraal.
 • Analytische vaardigheden; je kunt snel verbanden leggen en je kunt logisch redeneren, op basis daarvan trek je conclusies.
 • Procesmatig denken; je ziet je eigen werkzaamheden ten opzichte van de processen.
 • Resultaatgerichtheid, je stelt jezelf doelen en werkt daar op een gedreven wijze naartoe.
 • Zorgvuldig en planmatig in de uitvoering van je werkzaamheden.
 • Enige jaren ervaring met een ERP-systeem (voorkeur D365) in een soortgelijke functie.
 • Een uitgebreide interesse in systemen, en het optimale gebruik hiervan
  • Pré; Ervaring met een PLM-systeem (voorkeur Windchill).
 • Hbo/academisch werk- en denkniveau, taalvaardig in Engels.
 • Creatief en probleemoplossend.

We bieden jou het volgende aan:

Kom jij ons team versterken? Dan biedt Dewulf je een functie aan voor 36 tot 40 uur. Naast 40 vrije dagen per jaar ontvang je een goed salaris. Je krijgt een reiskostenvergoeding en we hebben een uitstekende pensioenregeling. We zijn een sociaal bedrijf en organiseren regelmatig leuke activiteiten.  


Apply for a position