Robotlasser (NL)

Robotlasser (NL)

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in de aardappel- en worteltechniek. Met 400 medewerkers in 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, zijn wij dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het familiebedrijf met meer dan 70 lentes staat de 3e generatie dynamisch aan het roer.

Onze visie steunt op 3 pijlers:
- Goede marktkennis
- Samenwerking met de klant
- Continu verbeteren

Voor onze vestiging in Winsum (Friesland) zijn we op zoek naar een robotlasser (m/v)

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bedienen en programmeren van meerdere lasrobots. Samen met jouw team verdeel je de werkzaamheden en zorg je ervoor dat producten samengesteld, gelast de robot, en daarna afgewerkt worden. Hierin mag je zelf meedenken over verbeteringen in constructies of het lasproces. In overleg met de offline-programmeur en constructeurs geef je feedback over het lasproces van nieuwe producten, en het verbeteren van huidige programma’s.


Jouw profiel?

Een lasser met ervaring in het MIG/MAG lassen van staal. Daarnaast heb je kennis van het werken met lasrobots. Je hebt plezier in je werk, zodat je vakmanschap het beste tot zijn recht komt. Je kan zelfstandig werken, maar ook samen met jouw robotteam of jouw leidinggevende mocht dat nodig zijn. Met je instelling en inzet zorg je er elke dag voor dat jouw collega’s uit de montage en lakkerij goed laswerk ontvangen en daarmee verder kunnen!

  • Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding.
  • Bereid in twee ploegen te werken.
  • Ervaring in MIG/MAG lassen van staal.
  • Ervaring met robotlassen is een grote pré

Ons aanbod?

  • Een leuke en afwisselende werkomgeving
  • Een goed marktconform salaris
  • Informele werksfeer
  • Een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte om je te ontwikkelen

Onze grote lasserij heeft 3 OTC robots die volop in productie zijn. Deze robots lassen allerlei verschillende producten van groot tot klein. Twee robots zijn voorzien van een draaitafel die producten tot 1800mm kunnen lassen. Daarnaast is een derde robot voorzien van 4 lasplekken met elk een breedte van 5000mm.


Apply for a position