Service Engineer (BE)

 

Service Engineer@Dewulf

Dewulf at your Service! 🔧

Dewulf staat als bedrijf bekend om zijn uitstekende service en dienst na verkoop. Om ons enthousiaste team te versterken zijn we op zoek naar nieuwe servicemensen die gepassioneerd zijn door techniek, enige affiniteit hebben met landbouw en graag anderen willen helpen. De jobinvulling is zeker uitdagend te noemen, maar daar krijg je wel een zeer enjoyable werkomgeving voor in de plaats. Met jouw unieke serviceprofiel sta je klaar om een steile leercurve te doorlopen in een plezierig en professioneel team. Lees zeker verder als je deel wil uitmaken van deze dynamische organisatie!

Service is the key

Als service engineer word jij als eerste benaderd door onze klanten en dealers wanneer ze vragen hebben over elektrische, hydraulische, mechanische of regeltechnische aspecten van onze uitgebreide reeks machines. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met goed functionerende machines. Die uitstekende service bied je via telefoon, e-mail en videogesprekken vanuit onze hoofdzetel in Roeselare, maar je zult ook ter plaatse gaan bij onze klanten over de hele wereld.

The key to success

Wat je in huis moet hebben om er een succesverhaal van te maken? Enerzijds een master- of bachelordiploma in Elektromechanica – of je kunt aantonen dat je door je ervaring minstens gelijkwaardig bent. Anderzijds is de echte sleutel tot succes je pragmatische aanpak en de capaciteit om complexe problemen te identificeren, in kaart te brengen en zelfs op te lossen (wow!). Daarnaast verwachten we enige ervaring met tools zoals een lasapparaat en een multimeter.

En er is meer… Je bent namelijk ook bedreven in werken met computers, tablets en andere moderne en minder moderne technologie. Spreek je bovendien naast Nederlands ook Frans en Engels of heb je noties van Duits of Spaans? Dat zijn weer extra pluspunten in je puntenbak! Naast bovengenoemde competenties rekenen we ook op je flexibiliteit als teamspeler, al is een zekere mate van zelfstandigheid eveneens onontbeerlijk.

Succes is only meaningful and enjoyable if it feels like your own – Michelle Obama

Je bent al tot hier aan het lezen, waarvoor dank! Jouw interesse in Dewulf is ongetwijfeld enkel maar gegroeid. Toch wil je waarschijnlijk ook weten wat wij in dit alles te bieden hebben voor jou?

Om te beginnen hebben we een gevarieerd en seizoensgebonden takenpakket in de aanbieding waarbij geen dag dezelfde is. Daarbovenop heb je het geluk om gedurende korte periodes in het buitenland te mogen vertoeven, zodat je af en toe ook een stukje van de wereld kan zien. Door ons internationaal klantenbestand leer je zo ook andere culturen van dichtbij kennen. Als Service Engineer binnen een internationaal groeiend bedrijf kan jouw persoonlijke ontwikkeling natuurlijk niet achterwege blijven. Je krijgt de unieke kans om enkele jaren de handen uit de mouwen te steken en te genieten van pure hands-on ervaring. Als je er zelf klaar voor bent, kan je de opgedane kennis toepassen binnen een van de vele afdelingen binnen Dewulf.  

Je staat er nooit alleen voor, aangezien ervaren collega’s van Service en andere afdelingen zoals R&D je steevast met raad en daad zullen bijstaan. Met hun kennis en bedrevenheid leren ze jou de kneepjes van het servicevak. Voeg daar nog de nodige opleiding en gerichte praktijkervaring bij, en je vormt de ideale mix voor jouw groeitraject. Die opgedane skills en competenties zal je inzetten bij de verdere ontwikkeling van onze mooie machines – dat durven we met trots te zeggen. Naast bijvoorbeeld diagnose stellen op bestaande machines is er voor jou ook een plek open gelaten om de weg van prototype tot markt-klaar product mee te bewandelen. Het pad met doorgroeimogelijkheden ligt trouwens bezaaid met talrijke kansen: technische training organiseren, dealers begeleiden, helpdesk bemannen, nieuwe collega’s wegwijs maken, garantieaanvragen afhandelen tot misschien wel een alternatieve interne rol op andere afdelingen als Productie, Aankoop, Sales of R&D. Succes is natuurlijk enkel en alleen zinvol als het ook een beetje van jezelf aanvoelt, zo zei een verstandige First Lady ooit. Ben jij klaar om je grenzen te verleggen?

Enjoy Growing

Dat was een hele boterham. Over een boterham gesproken, die kan je bij Dewulf verdienen in de vorm van een aantrekkelijk, marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen. Onze locatie in Roeselare is erg gemakkelijk bereikbaar, en we houden (meer dan) regelmatig aantrekkelijke afterwork- en sportactiviteiten. Enjoy Growing is voor ons dan ook geen holle leuze, maar een tagline met betekenis.

Voilà, nu hoeven we enkel maar te wachten tot jij – de man of vrouw met grote passie voor techniek en klantvriendelijkheid – een eerste blijk van zelfstandigheid en initiatief geeft door onze talent specialist Liselotte te contacteren. Hap gerust toe, ze bijt niet terug! Tot binnenkort, hé.


Apply for a position