Job openings - Dewulf

Teamleider Spuiterij (NL)

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is de onderneming dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten.

Bij Dewulf in Winsum (Fr) wordt met een team van circa 130-150 collega’s machines ontwikkeld en geproduceerd voor grondbewerking, het poten, verwerken en het (optisch) sorteren van aardappelen. Innovatie, betrouwbaarheid, aangenaam samenwerken en met de klant economisch meedenken zijn de basis van onze beleidsvoering.

Functieprofiel

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Is Teamleider Spuiterij bij ons bedrijf dan een interessante functie voor jou?

Wij zijn een bedrijf met een lange traditie die zichzelf telkens opnieuw weet uit te vinden en aan te passen aan de veranderende wereld om ons heen. Op dit moment investeren wij volop in een duidelijke strategie en bijbehorende vernieuwingen om onze organisatie te professionaliseren en klaar te zijn voor de toekomst.

In de functie werk je binnen een hecht team van medewerkers spuiterij en spuiters en werk je nauw samen de Montage en Lasserij. Daarnaast werk je samen met de teamleiders van andere afdelingen aan kwaliteitsverbeterings- of vernieuwingsprojecten.  

Onze machines worden elektrostatisch gespoten. Als Teamleider Spuiterij zorg je er voor dat het proces zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt. Je begeleidt en coacht een team en zorgt voor de dagelijkse werkverdeling en het geven van werkinstructies. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van de medewerkers en andere afdelingen over het proces. Indien nodig vind je het niet erg om mee te werken in de uitvoering.

Leuk om te weten; onze spuiterij is recent vernieuwd!

 

 Wat vragen wij:

Een collega met ambitie of ervaring om leiding te geven, je wilt het beste uit het team halen. Daarnaast heb je goede technische kennis en ervaring in een technische productie omgeving en heb je kennis van spuitproces of je vindt het interessant om deze vakmanschap te leren.

Je hebt plezier in je werk, zodat je vakmanschap het beste tot zijn recht komt. Je kan zelfstandig werken, maar ook samen met het team, de teamleiders of jouw leidinggevende mocht dat nodig zijn. Met je instelling en inzet zorg je er elke dag voor dat onze monteurs de kwalitatief goed gespoten onderdelen op tijd ontvangen!

  • Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding.
  • Ervaring met leidinggeven
  • Kennis en ervaring in een technische productie omgeving

 

Wat bieden wij:

  • Een leuke en afwisselende werkomgeving
  • Een goed marktconform salaris
  • Informele werksfeer
  • Een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte om je te ontwikkelen

 

=> Interesse?

Wil je met ons in gesprek over een mogelijke (door)start van je loopbaan bij ons team? Vul dan snel onderstaande formulier in!


Apply for a position