Technisch commercieel medewerker binnendienst (NL)

Technisch commercieel medewerker binnendienst (NL)

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is de onderneming dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten.

In het meer dan 75 jaar oude familiebedrijf staat de 3e generatie dynamisch aan het roer.

Innovatie, betrouwbaarheid, aangenaam samenwerken en met de klant economisch meedenken zijn de hoekstenen van onze beleidsvoering. Bij Dewulf in Winsum (Fr) wordt met een team van circa 130-150 collega’s machines ontwikkeld en geproduceerd.

Jouw functie?

Sta jij aan de start of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Is Technisch commercieel medewerker binnendienst bij ons bedrijf dan een interessante functie voor jou?

Wij zijn een bedrijf met een lange traditie die zichzelf telkens opnieuw weet uit te vinden en aan te passen aan de veranderende wereld om ons heen. Op dit moment investeren wij volop in een duidelijke strategie en bijbehorende vernieuwingen om onze organisatie te professionaliseren en klaar te zijn voor de toekomst.

In de functie werk je binnen een hecht team van Planning, Inkoop, Export en Aftersales. Je werkt samen om de dealers zo goed mogelijk te kunnen informeren en zet speciale wensen en opties om in passende offertes. Je hebt rechtstreeks contact met dealers en vertegenwoordigers.

Daarnaast werk je samen met Marketing aan actuele commerciële activiteiten, fungeer je als gastheer / gastvrouw en verzorg je rondleidingen voor onze internationale potentiële eindklanten.  

Leuk om te weten; onze machines worden wereldwijd verzonden zoals naar Egypte, Canada maar ook naar Australië en Chili!

Als Technisch commercieel medewerker binnendienst ben je van begin tot eind betrokken, van verkoop tot aan de aflevering. Daarnaast ondersteun je Spare Parts in het hoogseizoen en bij afwezigheid van de Planner neem je een aantal planningstaken waar. Binnen de Dewulf groep werk je soms vestiging overstijgend samen met collega’s, met name uit België.

Wij zoeken mensen die nieuwe dingen willen leren en zich verder willen ontwikkelen en bekwamen in hun vakgebied. Indien nodig zullen wij hierbij in onderling overleg een aanvullende opleiding en/of coaching voorzien.

Jouw profiel?

 • Een afgeronde opleiding MBO+/ HBO
 • Kennis van commerciële technieken
 • Technische kennis of affiniteit met de techniek
 • Beheersing Engelse en Franse taal in woord en geschrift
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goed zelfstandig alsook in teamverband kunt werken
 • Ambitie om door en mee te ontwikkelen met onze sterk groeiende organisatie
    

Ons aanbod?

 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (C.A.O. Metalektro o.a 40 vrije dagen)
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen
 • Een omgeving waarin innovatie (vernieuwend denken), betrouwbaar (constante kwaliteit leveren en afspraken nakomen), met de klant economisch meedenken en prettig samenwerken onze bedrijfswaarden zijn

Apply for a position