Job openings - Dewulf

Technisch medewerker expeditie (NL)

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is de onderneming dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten.

Bij Dewulf in Winsum (Fr) wordt met een team van circa 130-150 collega’s machines ontwikkeld en geproduceerd voor grondbewerking, het poten, verwerken en het (optisch) sorteren van aardappelen. Innovatie, betrouwbaarheid, aangenaam samenwerken en met de klant economisch meedenken zijn de basis van onze beleidsvoering.

Functieprofiel:

Sta je aan de start van je loopbaan of toe aan de volgende stap? Is Technisch medewerker expeditie bij ons bedrijf dan een interessante functie voor jou?

Wij zijn een bedrijf met een lange traditie die zichzelf telkens opnieuw weet uit te vinden en aan te passen aan de veranderende wereld om ons heen. Op dit moment investeren wij volop in een duidelijke strategie en bijbehorende vernieuwingen om onze organisatie te professionaliseren en klaar te zijn voor de toekomst.

In de functie werk je binnen een hecht team van expeditie en werk je nauw samen met de monteurs en logistiek. Onze machines worden op verschillende manieren getransporteerd; met de vrachtwagen of over zee. Als technisch assistent expeditie bereidt je de machines voor; je demonteert onderdelen van de machines en verpakt de machines zodat ze klaar staan voor verzending. Je laadt samen met je collega’s van Expeditie de vrachtwagens en zorgt voor een juiste wijze van het vastzetten van de lading samen met de chauffeur.

Leuk om te weten; onze machines worden wereldwijd verzonden zoals naar Egypte, Canada maar ook naar Australië en Chili! 

Wat vragen wij?

Een collega met veel ervaring met het rijden op een heftruck, je vindt het geen probleem om grote machines te verplaatsen. Daarnaast heb je goede technische kennis en kun je je te zijner tijd zelfstandig redden met het demonteren van onderdelen.

Je hebt plezier in je werk, zodat je vakmanschap het beste tot zijn recht komt. Je kan zelfstandig werken, maar ook samen met jouw team of jouw leidinggevende mocht dat nodig zijn. Met je instelling en inzet zorg je er elke dag voor dat onze klanten de machines goed ontvangen!

  • Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding
  • Heftruckcertificaat
  • Technische kennis
     

Wat bieden wij:

  • Een leuke en afwisselende werkomgeving
  • Een goed marktconform salaris
  • Informele werksfeer
  • Een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte om je te ontwikkelen

Apply for a position