Working at Dewulf

Een job bij Dewulf, dat is...

 

…werken in een familiale sfeer, binnen een uiterst ambitieus kader. Een onderneming die driekwart eeuw geleden is gestart als een klein familiebedrijf, is vandaag een topspeler in een wereldwijde markt. Meer dan 440 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf in de drie vestigingen in België, Nederland en Roemenië.

…samen groeien in je job én als bedrijf. Dat is het gemeenschappelijke doel dat we binnen Dewulf Group voor ogen hebben en actief willen nastreven. De organisatie staat onder leiding van een generatie die het vizier gericht heeft op de toekomst. Deze ambitie zetten we kracht bij door de tagline Enjoy Growing.

…werken met de woorden duurzaamheid en kwaliteit voor ogen. Of het nu gaat om grondbewerking, planten, rooien, stockeren of sorteren, Dewulf biedt de optimale oplossing aan met productvriendelijkheid als belangrijkste motief. En dat in elke uithoek van de wereld.

…dat is een job gericht op langetermijnsamenwerkingen. Zowel met onze medewerkers, leveranciers, dealers als eindklanten willen wij een partnership uit de grond stampen dat de houdbaarheidsdatum niet kan overschrijden.

We respecteren. We werken samen. We innoveren. We gaan ervoor. Met passie.

Dat is wat wij enjoyable vinden! 

---------------------------------------

Uitgebreide informatie over de bedrijfscultuur, doorgroeimogelijkheden, specialismen en andere voordelen van werken bij Dewulf in onze vestiging in Nederland (Winsum, Friesland) vind je via werkenbijdewulf.nl.

Some images of your future colleagues