Elektrisch, hydraulisch of mechanisch monteur (BE)

Groei uit tot een uitstekende monteur

Dewulf Group staat de laatste jaren synoniem voor groeien. ‘Enjoy growing’ is dan ook niet voor niets onze tagline, want een doel dat we zowel op zakelijk als persoonlijk vlak vooropstellen. Om die groei ook de volgende jaren verder te kunnen zetten en nog meer kwalitatieve landbouwmachines te kunnen produceren, willen we ons team van monteurs in Roeselare graag verder versterken.

Elektrisch, hydraulisch of mechanisch – in elk geval agrarisch

In onze West-Vlaamse vestiging werkt de eindmontage met assemblagelijnen volgens machinetype. Zo zijn er onder meer 2-rijige en 4-rijige (zelfrijdende) aardappelrooiers, maar ook getrokken, gedragen en zelfrijdende wortelrooiers. Voor elke soort product zijn er doorheen het proces van assembleren zowel op elektrisch, mechanisch als hydraulisch vlak specifieke uitdagingen. Om de weg van onderdeel tot een volledig afgewerkte (en opgestarte) machine te volbrengen, zijn we op zoek naar jou! Jij die de ontbrekende schakel vormt in de ketting van de montage van 4-rijers, want vooral op die lijn blijft Dewulf op dit moment onophoudelijk verder groeien. Afhankelijk van je kennis, opleiding, ervaring maar ook leergierigheid kan je bij ons terecht voor een specifieke montage-job.

Jij maakt indruk op ons met:

 • De technische opleiding die je (bij voorkeur) hebt gevolgd.
 • De relevante ervaring die je (bij voorkeur) hebt opgebouwd.
 • De vaardigheid die je (bij voorkeur) hebt om met een rolbrug te werken.
 • Je begrip van technische tekeningen en schema’s.
 • Je wil om altijd kwaliteitsvol werk af te leveren én dit ook op een veilige manier te doen.
 • Je goede kennis van het Nederlands.

Wij maken indruk op jou met:

 • De veelzijdige functie, waarin jij kunt uitblinken, die we voor jou in petto hebben. Elke dag werk je aan de vervaardiging van een eindproduct dat tot de verbeelding spreekt!
 • De stabiele, voltijdse job in dagploeg (40u-week) van maandag tot en met vrijdag. 12 extra ADV-dagen per jaar zijn jouw deel.
 • De moderne, aangename en gemakkelijk bereikbare werkomgeving, waar je goed ontvangen en begeleid wordt doorheen je groeitraject.
 • De interne opleidingen die we aanbieden om de eventuele extra benodigde kennis op te doen.
 • De aantrekkelijke After work- en sportactiviteiten die het feestcomité met regelmaat van de klok organiseert.
 • Last but not least: een attractieve, marktconforme verloning met extralegale voordelen.

Over ons:

Dewulf (www.dewulfgroup.com) toont dat ‘familiebedrijf’ én ‘topspeler op wereldschaal’ perfect hand in hand gaan. Een dynamische derde generatie staat aan het roer van dit schip met 77 lentes op de teller. Met 400 medewerkers in 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, zijn wij dé referentie in de ontwikkeling en productie van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten.

--------

Een robuust, maar innovatief geheel waar jij deel van wil uitmaken? Wanna enjoy growing with us?

Neem dan contact op met onze neus voor talent, Liselotte Leplae, en wie weet werk jij binnenkort wel mee aan de agrarische kanjers van de toekomst!


Apply for a position