Lasser (NL)

Lasser (NL)

Is groeien voor jou belangrijk? Heb je ontzettend veel zin om eigenhandig mee te bouwen aan machines van topkwaliteit? Dan hebben wij de perfecte job voor jou, Lasser (36-40uur) bij Dewulf in Winsum!

Dewulf is een topspeler op wereldschaal. Met meer dan 400 medewerkers in 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, zijn wij dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het familiebedrijf met meer dan 76 lentes staat een dynamische generatie aan het roer.

Ben je…

…klaar voor een nieuwe uitdaging? Kom je ons helpen met het lassen van complexe plaatwerkconstructies en machineonderdelen? Wil je meer leren van speciaalbouw-, hand- of robotlassen? Dan ben je bij Dewulf in Winsum (Friesland) aan het goede adres. We zijn een fabrikant van hightech landbouwmachines voor de teelt van aardappel- en wortelgewassen, die over de hele wereld worden verkocht. Samen met 400 collega’s maken wij, vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Roemenië, elke dag de beste machines. En weet je wat bijzonder is? We doen het helemaal zelf, van ontwikkeling tot aan aflevering van een complete machine.  

Hoe je dag eruit kan zien…

Na het teamoverleg en een koffie hijs je met de bovenloopkraan een mal van 6 x 1,20 meter op je werkplek voor de constructie van een machineframe. Je plaatst de losse onderdelen van het frame nauwkeurig en stevig in de mal. Na het lassen werk je de constructie netjes af en vervoer je die naar de spuiterij. Tijdens de lunch in de kantine geniet je van een kom heerlijke, gratis soep en een stuk fruit. Als mentor heb je straks, samen met je teamleider, een beoordelingsgesprek met een nieuwe medewerker. Daarna ga je aan de slag met het lassen van een aantal losse machineonderdelen. De tekeningen en instructies daarvoor vind je in de computerterminal op je werkplek. Het is vandaag vrijdag, dus ben je mooi 1,5 uur eerder klaar, 14:45 uur. Weekend!

Wat je van onze organisatie kunt verwachten…

In ons team werken ongeveer 25 ervaren Lassers. Afhankelijk van je interesse en specialiteit word je ingedeeld bij speciaalbouw-, hand- of robotlassen. De sfeer is ontspannen en informeel. Heb je een eigen mening? Dat wordt bij ons zeker op prijs gesteld. Je kunt meedenken over verbeteringen in de constructies, mallen en/of het (robot-) lasproces. Geen dag is bij ons hetzelfde en er is veel variatie in laswerk. Je werkt behoorlijk zelfstandig, maar af en toe assisteer je een collega of rouleer je van werkplek. We zijn altijd bezig met vernieuwingen of veranderingen. Je hebt een ruime en goed georganiseerde werkplek, die van alle gereedschappen en veiligheidsmiddelen is voorzien.   

Je brengt mee…

In de uitvoering van je werkzaamheden ben je precies en ordelijk. Mooie lassen en net en gestructureerd werk, dat is waar jij voor staat.

  • Analytisch, je hebt een goed oog voor het logisch plannen van je (las-) werkzaamheden
  • Resultaat- en taakgericht, je rond je werklijst altijd op tijd af
  • Bereidheid om eventueel in 2 ploegen te werken (bij robotlassen)
  • Lasopleiding, mbo werk- en denkniveau
  • Enige jaren ervaring in MIG/MAG lassen van staal

We bieden jou het volgende aan…

Kom jij ons team versterken? Dan biedt Dewulf je een functie aan voor 36 tot 40 uur. Naast 40 vrije dagen per jaar ontvang je een reiskostenvergoeding. We hebben daarnaast een uitstekende pensioenregeling. We Uiteraard ontvang je een goed salaris. We zijn een sociaal bedrijf en we organiseren regelmatig leuke activiteiten. Er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.


Apply for a position