Monteur (NL)

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in de aardappel- en worteltechniek. Met 400 medewerkers in 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, zijn wij dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het familiebedrijf met meer dan 70 lentes staat de 3e generatie dynamisch aan het roer.

Onze visie steunt op 3 pijlers:
- Goede marktkennis
- Samenwerking met de klant
- Continu verbeteren

Bij Dewulf in Winsum (Fr) wordt met een team van circa 130-150 collega’s machines ontwikkeld en geproduceerd voor grondbewerking, het poten, verwerken en het (optisch) sorteren van aardappelen.

Jouw functie?

Je bent  verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden in meerdere fases van verschillende montagelijnen. De te verrichten werkzaamheden staan aangegeven in de productieorder en bijbehorende activiteiten staan in de diverse werkinstructies en tekeningen beschreven.

Je voert montagewerkzaamheden uit binnen meerdere fases van een montagelijn. Als monteur monteer je conform tekeningen en ontvangen werkinstructies. Je gaat aan de slag met complete mechanische constructies met hydraulische cilinders, pompen en drukvaten. Daarnaast sluit je de slangen en bekabeling aan.

Je voert tussentijdse controles uit op de machine om de kwaliteit te borgen. Je controleert dan of de mechanische, hydraulische en elektrische componenten correct zijn gemonteerd en dat de machine naar behoren werkt. Je werkt samen met je collega’s om de beste kwaliteit en zo efficiënt mogelijk te werken, waar nodig spring je dan ook bij in de andere assemblage lijnen.

Jouw profiel?

  • MBO werk – en denkniveau 4
  • Bij voorkeur heb je een technische opleiding gevolgd of heb je een uitgesproken interesse voor de techniek. Je begrijpt de technische tekeningen en schema’s.
  • Je wil graag bij leren en je verder ontwikkelen in de techniek en wilt graag variatie in taken die je op je kan nemen. Je wilt graag breed inzetbaar zijn en durft verantwoordelijkheid op je te nemen.
  • Je bent handig, werkt nauwkeuring en kwaliteitsvol.
  • Je kunt zelfstandig werken en met anderen, je bent hulpvaardig.

Ons aanbod?

  • Een internationaal groeiend bedrijf dat haar mensen laat meegroeien en mogelijkheid biedt om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen;
  • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
  • Ruimte voor een goede balans werk-privé (40 vakantie- en ATV dagen per jaar bij een fulltime dienstverband);
  • In onze kantine wordt er goed gezorgd voor de inwendige mens.

Apply for a position